Proeverij

Nieuwsgierig naar onze uitzonderlijke wijnen?  Kom bij ons proeven!

Hello world

Heerlijk genieten van uitzonderlijke wijnen


Wanneer weet je nu of een wijn lekker is?


Door te ruiken, te proeven en te beleven. Dan pas weet je of de wijn jou verrast en dat je hem wilt kopen. In kleine exclusieve private tastings kun je je oriënteren welke wijnen aan jouw collectie kunnen worden toegevoegd of beleef één van de proeverijen die wij organiseren voor grotere groepen.

vorige proeverijen

Keuzemenu Proeverijen

Groeps Proeverij


Proeven en dansen is een concept van Wijnhuis Kastelein waarbij er in een heerlijke ontspannen Loungesfeer een overzichtsproeverij van de mooiste wijnen wordt gegeven en daarbij worden bijpassende kleine gerechten geserveerd.

 

Tijdens de proeverij worden we door de DJ meegenomen in deze ontspannen loungesfeer maar gaandeweg de proeverij wordt er DANCE aan toegevoegd en transformeert de proeverij een waar dansfestijn.

 

Ook op evenementen zijn wij te vinden zoals: Pracht aan de Gracht in Oudewater. Heerlijk genieten van onze uitzonderlijke wijnen en mooie streekgerechten.

 

Ook bij u op locatie kunnen wij een proeverij verzorgen. Neem contact op met ons op voor het maken van een afspraak.  

Private tasting


Private tasting is de gelegenheid bij uitstek om in een select gezelschap wijnen te proeven waarbij er uitgebreid stilgestaan wordt bij het verhaal achter de wijnen, wijnmaker, terroir en de tastingnotes. Kortom een belevenis waar je met je dierbaren lang over na kan wijnen. Neem contact op met ons op voor het maken van een afspraak.